top of page
Harlem Jazz Cubo.jpg

Задава се най-голямото плажно джаз-фънк парти, затова още от сега отбележете в календарите си: 20-ти август в бар Cubo (Варна)! Момчетата от столичната банда Harlem Jazz ще нагорещят летните страсти на максимум и среднощната забава с много танци, усмивки и добро настроение е сигурна! Така както се случва в Харлем, Ню Йорк всяка вечер ;)

Harlem jazz е банда, която пресъздава музикалната атмосфера на джаз сцената в Харлем, Ню Йорк през 60-те години на миналия век и появилите се по това време нови стилове. Експлозивна комбинация от джаз-фънк, калипсо и ударна доза грууви boogaloo!

Росен Захариев-Роко - тромпет
Петър Георгиев - китара
Димитър Карамфилов - контрабас
Атанас Попов - барабани

20-ти август (четвъртък) от 22:00, в бар Cubo

(Крайбрежна алея, Централен плаж, Варна).

Asset 8.png
116236282_2333753630265419_8545503467154

Петък 21-ви август ще бъде много грууви, особено ако сте в района на Трета Буна във Варна. Момчетата от столичната джаз-фънк банда Harlem Jazz ще свирят на живо от 20:00 като се се заканили за голям Groovy Jazz джем-сешън. Ще преобладава арфо-карибска джаз музика.

Росен Захариев-Роко - тромпет
Петър Георгиев - китара
Димитър Карамфилов - контрабас
Атанас Попов - барабани

21-ти август (петък) от 22:00, в бар Трета Буна, Варна.

Asset 8.png
ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО - Хилда Казасян
Hilda Burgas.jpg

Очарователната Хилда Казасян , заедно с нейните фантастични музиканти и Плевенска филхармония идват в Бургас, за да ни потопят в света на вълшебната филмова музика от любими ленти.
Съдържанието на концерта е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички временакато „Любимец 13“, „Козия рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др.
На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат и едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов - барабани, Живко Петров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Михаил Йосифов - тромпет.
Специални гости са Теодоси Спасов и Васил Петров.
Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов.
Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.
Концертът ще е на 26 август от 20:30 ч в Летен театър Бургас .
Билети вече се продават в билетен център “Часовника “ и в мрежата на Ивентим.
https://www.eventim.bg/bg/bileti/da-poslusame-kino-burgas-leten-teatr-553596/event.html
За информация и резервации тел . 0894898098 - Маруся Русева

Asset 8.png
bottom of page